Servicii catering

Inapoi
images/15693922198303_FL-catering.jpg

Cunoscută prin calitatea produselor și serviciilor oferite clienților săi, Full House vine pe piața gălățeană a serviciilor de catering cu o ofertă caracterizată prin creativitate, mâncare excepțională și flexibilitate. Preparatele noastre culinare, păstrează caracteristicile bucătăriei tradiționale romanești dar și pe cele ale bucătăriei internaționale cu care lucrăm. De asemenea oferim o întreaga gamă de produse de post, de preparate pentru lacto-vegetarieni și pentru ovo-lacto-vegetarieni cât și pentru cei care urmează de dietă.

Specialiștii noștri oferă servicii personalizate de catering pentru firme și persoane fizice: catering mese festive, bufet suedez, recepții, dineuri, majorate, aniversări, reuniuni, petreceri pentru copii, zile onomastice și catering pentru grădinițe. Creativitatea, bunul-gust, măiestria și preparatele alese sunt ingredientele cu adevărat speciale.

Comenzile de catering pentru evenimente se preiau cu minim 48 ore înainte, la numerele de telefon: 0236 432 898 - 0752 291 014.

Asigurăm transportul gratuit.