Termeni și condiții

01. Utilizarea site-ului

Prezentul document prin conținutul său pune la dispoziția terților utilizatori regulamentul privind termenii și condițiile de utilizare a site-ului www.fullhouse.ro. Site-ul www.fullhouse.ro este administrat de societatea Cremial SRL, J17/903/1997, C.I.F.: RO 9916886, cu sediul în Jud. Galați, Mun. Galați, Str. Traian, nr. 21. Utilizarea site-ului (incluzând accesul, navigarea și comandarea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor și condițiilor enunțate în cuprinsul prezentului document, cu toate efectele și consecințele ce decurg din acesta. Administratorul site-ului www.fullhouse.ro își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare Utilizatori. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii și condițiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a tuturor termenilor și condițiilor.

Denumim „Vânzător” societatea comercială S.C. Cremial S.R.L., cu datele de identificare indicate mai sus.

Denumim „Cumpărător” orice persoană fizică sau juridică care lansează o comandă în condițiile și termenii prezentului site.

„Comanda” este documentul electronic prin care Cumpărătorul comandă produsele prezentate pe prezentul site, în condițiile și termenii prezentului site.

02. Conținutul site-ului și drepturile de proprietate intelectuală

Conținutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, în alte scopuri decât cele legal permise. Extragerea oricăror informații, fără a avea în prealabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate, constituie o încălcare a Termenilor și condițiilor. De asemenea, numele site-ului precum și însemnele grafice, textele și imaginile afișate sunt mărci înregistrate în proprietatea S.C. Cremial S.R.L. și nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fără acordul scris al proprietarului. Folosirea, modificarea, distrugerea site-ului sau a serverului ce-l găzduiește constituie infracțiune și se pedepsește ca atare.

03. Prețuri și plăți

Prețul final plătit de Cumpărător este format din prețul produsului și taxa de transport aferentă și va fi afișat în momentul plasării comenzii.

Prețurile aferente produselor și serviciilor afișate în cadrul site-ului www.fullhouse.ro sunt exprimate în LEI și conțin TVA conform legislației în vigoare.

Plata produselor se efectuează în numerar sau prin card debit/ credit la livrarea produsului.

04. Livrarea

Termenul de livrare va fi comunicat la momentul plasării comenzii, însă durata livrării comenzii este aproximativă, putând varia. Comanda va fi livrată la adresa indicată de către Cumpărător la momentul plasării comenzii.

Livrarea mâncării se face în ambalaje de unică folosință sau de inox în funcție de posibilitățile Vânzătorului și de cerințele Cumpărătorului. Recipientele de inox sunt returnabile, fiind ridicate de către Vânzător.

05. Dreptul de retragere al consumatorului din contract

Raporturile comerciale dintre cumpărător și S.C. Cremial S.R.L. prin intermediul site-ului www.fullhouse.ro sunt reglementate de Ordonanța de Urgență nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative.

Având în vedere dispozițiile art. 16 din Ordonanța de Urgență nr. 34/2014, vă informăm că nu beneficiați de un drept de retragere. Dispozițiile art. 16 din Ordonanța de Urgență nr. 34/2014 prevăd că furnizarea de produse confecționate după specificațiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar/ furnizarea de produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid sunt exceptate de la dreptul de retragere prevazut la art. 9-15 în ceea ce privește contractele la distanță și contractele în afara spațiilor comerciale.

06. Corectarea informațiilor eronate

Administratorul site-ului www.fullhouse.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor de pe site, însă uneori acestea pot conține inadvertențe. Vă rugăm să vă asigurați că ați verificat specificațiile preparatelor înainte de a le comanda.

Ne declinăm răspunderea pentru orice situație care poate apărea din cauza unor defecțiuni tehnice apărute la server sau erori de software.

07. Vă invităm să accesați, de asemenea, politica de confidențialitate care se aplică Cumpărătorului
08. Link-uri către alte pagini web

În cadrul site-ului www.fullhouse.ro pot exista hiperlink-uri către alte pagini web cu informații adiționale care pot fi de interes pentru utilizator. La click pe link-ul către aceste pagini web, utilizatorul părăsește site-ul www.fullhouse.ro nu are influența asupra conținutului actual sau viitor al acelor site-uri care sunt controlate de terți. În consecință, S.C. Cremial S.R.L. nu își poate asuma nici o responsabilitate pentru conținutul paginilor web ale terților.

09. Legislație aplicabilă, litigii și jurisdicție

Raporturile juridice dintre www.fullhouse.ro în calitate de Vânzător și Cumpărător sunt reglementate de dispozițiile Ordonanței de Urgență nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative. Prin folosirea site-ului www.fullhouse.ro, utilizatorul declară că este de acord cu faptul că legile române vor guverna Termenii și condițiile de utilizare, precum și orice litigiu, de orice fel, care ar putea sa apară între utilizatori și administratorul site-ului sau asociații/ partenerii/ afiliații acestuia. În cazul unor eventuale conflicte se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă, iar dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat de instanța competentă, de la sediul social al administratorului site-ului, în conformitate cu legile române în vigoare.

10. Reclamații și politică de returnare

S.C. Cremial S.R.L. își asumă dreptul de a nu onora anumite comenzi în cazul în care respectivele produse nu mai fac parte din oferta curentă. În cazul în care prețul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost greșit introduse în baza noastră de date sau afișate greșit, iar livrarea nu s-a efectuat încă, compania noastra iși alocă dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul în cel mai scurt timp posibil despre eroarea apărută.

Reclamațiile privind starea produselor trebuie comunicate în decurs de maxim 2 ore de la intrarea în posesie a acestora, telefonic sau prin e-mail la [email protected], urmând a fi soluționată după ce se verifică starea acestora. Returnarea respectivelor produse se va face în maxim 4 ore prin ridicarea de către agentul S.C. Cremial S.R.L. de la locația clientului. În cazul în care în urma verificării se dovedește că produsele nu respectă cerințele menționate de către client în formularul de comandă, produsele se înlocuiesc. În cazul returului, S.C. Cremial S.R.L. se angajează să restituie întreaga sumă și să nu revândă produsele neconforme către alt client.

Termenul de restituire al banilor este de minim 7 zile.

Serviciile pe care acest site le furnizează sunt rezervate persoanelor peste 18 ani.  S.C. Cremial S.R.L. își asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi, fără o notificare prealabilă, de asemenea își asumă dreptul de a modifica prețurile produselor fără nici o notificare în prealabil. Din acest motiv vă recomandăm să verificați actualizarea acestora înainte de plasarea unei comenzi. S.C. Cremial S.R.L. are dreptul de a selecta clientela și de a prioritiza anumite comenzi.

11. Dispoziții finale

S.C. Cremial S.R.L. își rezervă dreptul de a modifica structura și interfața oricărei pagini sau subpagini a site-ului, în orice moment și la orice interval de timp, liber ales, avand dreptul de a întrerupe temporar sau permanent, parțial sau în totalitate serviciile puse la dispoziția Utilizatorilor prin intermediul acestui site, fără vreo notificare prealabilă individuală sau generală. Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasită nulă sau invalidă, indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu utilizarea prezentului site și lansarea comenzii, Utilizatorul acceptă fără obiecții termenii și condițiile de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu a unui contract valabil încheiat între parti. Termenii și condițiile, așa cum sunt expuse în acest document, înlocuiesc orice alte ințelegeri anterioare scrise sau verbale dintre Vânzător, pe de o parte și Cumpărător, pe de altă parte, referitoare la obiectul contractului încheiat între părți la distanță.

12. Recomandări speciale

Ofertele speciale sunt accesibile tuturor utilizatorilor, în condițiile reglementate de termenii promoțiilor.

Ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile fără o notificare prealabilă.